четвер, 16 грудня 2010 р.



Британська Рада в Україні та компанія Артхаус Трафік презентують ювілейний Х фестиваль Нового британського кіно. Цього року Фестиваль мандрує 20-ма містами України. До Львова він завітає вже 16 грудня. Цьогорічна кінопрограма обов'язково підніме настрій у похмуру зимову погоду та змусить добряче посміятись, адже всі чотири фільми - дотепні, іронічні та романтичні комедії.
«Нове британське кіно» - це традиційний, найдавніший фестиваль артхаусного кіно в Україні. Це гучна подія, яка щороку збирає повні кінозали по всій Україні - лише минулого року кінопокази британського кіно відвідало понад 10 000 чоловік.
Покази фестивалю Нове британське кіно відбуватимуться в Кінопалаці-Копернік, вул.. Коперника, 9
16 - 22 грудня
Ціна квитка: 25 грн
За розкладом слідкуйте на сайтах:
www.arthouse.lviv.ua, http://kopernik.kinopalace.lviv.ua/main

ПРОГРАМА

СКЕЛЕТИ

2009 / комедія / 96 хв. / українська озвучка
Режисер: Нік Уітфілд
В ролях: Джейсон Ісаакс, Паприка Стін, Ендріу Баклі, Ед Гоген
«Скелети у шафі» - англійський вираз, який не варто розуміти буквально. А ось герої фільму «Скелети», брати Девіс та Беннет, вирішили позбутися своїх скелетів-секретів та допомогти іншим. У цій нелегкій справі на них очікують немало сюрпризів - пікантних та несподіваних для самих героїв, але дуже потішних для стороннього глядача. Двоє горе-чаклунів «чистять» чужі шафи, живуть з мамою, маленьким братом та дивною сестрою-підлітком. Дивакуватий британський фільм вдало поєднує «відчуття грайливого фантастичного абсурду з підкресленими нотками меланхолічної журби».
http://www.youtube.com/watch?v=UDZr2zeQIOU&feature=player_embedded

БУГІ-ВУГІ

2009 / комедія, драма / 94 хв. / субтитри російською
Режисер: Дункан Уорд
В ролях: Джиліан Андерсон, Алан Каммінг, Хезер Грем, Дені Хьюстон
«Бугі-Вугі» - комедійний фарс, у якому персонажі пожирають одне одного у тісному світі великих грошей. Розгортаючись на фоні сучасної лондонської та міжнародної мистецької тусовки, стрічка демонструє моральний стан її основних гравців. Арт-дилери, колекціонери, митці та початківці змагаються одне з одним не на життя, а на смерть у світі, де межа між успіхом та крахом є надзвичайно тонкою.
http://www.youtube.com/watch?v=O9SAPOJANBQ&feature=player_embedded

ІЛЮЗІОНІСТ

2010 / анімація, комедія / 90 хв. / німа анімація
Режисер: Сільвен Шоме
Сценарист: Сільвен Шоме, Жак Таті
Ілюзіоністи - це вимираючий різновид митців. З того часу, як рок і поп-зірки витіснили нашого героя на периферію шоу-бізнесу, і на хліб з маслом заробляти стало дедалі складніше, він змушений погоджуватись на виступи у сумнівних місцях: підозрілих підвальних залах, на приватних вечірках або в дешевих барах та кафе. В одному з таких Богом забутих місць - сільському пабі на західному узбережжі Шотландії - він зустрічає невинну молоду дівчину на ім'я Еліс. Ця зустріч повністю змінює його життя. Еліс так само, як і решта відвідувачів тієї ночі, в захваті від його магічних трюків. Але, на відміну від інших, Еліс зачарована нашим героєм і впевнена, що його трюки - це справжня магія...
http://www.youtube.com/watch?v=mPdLrxxo4mg&feature=player_embedded

П'ЯТЬ МОЇХ КОЛИШНІХ

2009 / комедія / 87 хв. / українська озвучка
Режисер: Джуліан Кемп
В ролях: Брендан Патрікс, Наомі Харріс, Келлі Адамс, Сесіль Кассель
Тридцятирічного британця Данкана кидає чергова дівчина. Розчарувавшись у коханні, він вирішує відвідати п'ятьох своїх колишніх дівчат в Лондоні, Парижі й Мадриді, щоб зрозуміти, чому їх відносини закінчилися фіаско. Можливо кохання - це поле битви, на якому виживають тільки найсильніші?
http://www.youtube.com/watch?v=WxKmu4926FA&feature=player_embedded


«АРТХАУС ЛЬВІВ»
Зайцева Анастасія, керівник проекту
093 44 99 791
arthouseinlviv@gmail.com
www.arthouse.lviv.ua

Місце

Кінотеатр
Місце:
Кінотеатр "Копернік" - Веб-сторінка

1 коментар: